جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | طلا در بازار جهانی دنده عقب رفت

  • کد خبر: ۳۲۱۵۵۷
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | طلا در بازار جهانی دنده عقب رفت
قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، با توجه به توافق آتش‌بس احتمالی در اوکراین و انتظار سرمایه‌گذاران برای انتشار داده‌های کلیدی تورم در آمریکا، کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، در معاملات روز جاری، با ۰.۱ درصد کاهش، به ۲۹۱۲ دلار و ۷۱ سنت رسید، در حالی که بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۲۹۱۹ دلار رسید.

آمریکا روز سه‌شنبه با از سرگیری کمک‌های نظامی و تبادل اطلاعات با اوکراین موافقت کرد. این در حالی بود که اوکراین اعلام کرد پیشنهاد آمریکا برای آتش‌بس ۳۰ روزه در درگیری با روسیه را می‌پذیرد.

در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز سه‌شنبه در دیدار با مدیران عامل بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکایی، از جمله بسیاری از شرکت‌هایی که در روز‌های اخیر، ارزش بازارشان کاهش یافته است، از سیاست‌های تعرفه‌ای خود دفاع کرد، زیرا نگرانی‌های رکود و تورم، احساسات مصرف‌کننده و سرمایه‌گذار را تضعیف کرده است.

به طور گسترده انتظار می‌رود که تعرفه‌های ترامپ، تورم و عدم اطمینان اقتصادی را تشدید کند و این انتظارات باعث شد طلا در ۲۴ فوریه، به رکورد ۲۹۵۶ دلار و ۱۵ سنت صعود کند. طلا به عنوان پوششی در برابر ریسک‌های سیاسی و تورم در نظر گرفته می‌شود.

طبق گزارش رویترز، سرمایه‌گذاران اکنون منتظر داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده آمریکا هستند که در روز جاری منتشر خواهد شد تا موضع نرخ بهره را که فدرال رزرو ممکن است در سال جاری اتخاذ کند، تجزیه و تحلیل کنند.

اگر فشار‌های فزاینده قیمت، فدرال رزرو را مجبور کند که نرخ‌های بهره را بالاتر نگه دارد، طلا ممکن است جذابیت خود را از دست بدهد، زیرا دارایی بدون بازدهی است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۵ درصد کاهش، به ۳۲ دلار و ۷۷ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۹۷۸ دلار و ۵۴ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۵ درصد کاهش، به ۹۴۱ دلار و ۴۳ سنت رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->